FILAMENTY 3.jpg
Filamenty. Krásný pohled na led osvětlení.

Může se klasický vzhled snoubit s moderní LED technologií? No jistě! Nejlepším příkladem jsou filamenty. Zde je šest důvodů, proč stojí za to sáhnout po těchto dekoračních LED žárovkách.

Za prvé – stylový vzhled.

Filamenty jsou velmi dekorační LED žárovky. Jejich jantarové nebo transparentní stínidla jsou samy v sobě dekoraci interiéru – postačí si k nim zvolit zajímavé svítidlo s barevným nebo provázkovým, silnějším kabelem. Kouzlo filamentů zdůrazní také transparentní, kovová nebo dřevěná stínidla a stínidla ve stylu loftů. 

Za druhé – moderní výrobní technologie.

filamenty LED POLJe možné, aby moderní LED žárovka vypadala jako tradiční wolframová? Ano, díky speciální konstrukci, která umožňuje vytvarování moderních diod do podoby žárových vláken. Díky tomu filamenty vytváří iluzi klasické žárovky. Existují i takové, u nichž jsou luminofory tvarované do nepravidelných, například spirálovitých tvarů. Tento efekt je možný díky spojení během výrobního procesu fosforu a silikonu.  

Za třetí – úspora energie.

Preferujete klasický vzhled a předpokládáte, že proto nemůžete využívat předností LED technologie? Naopak – COB diody používané k výrobě filamentů zajišťují vysokou účinnost (až do 110 Lm/W) i úspory energie (A+/A++) - spotřebují několikrát méně energie než tradiční žárovky.

Za čtvrté – široký úhel svícení.

Až 360 stupňů – tak široký úhel svícení umožňuje rovnoměrně osvětlit každou místnost, především pokud jsou filamenty namontované ve svítidle s několika žárovkami. 

 

 

Za páté – teplá barva světla.

filamenty LED POLPro filamenty je typické teplé měkké světlo, jehož barva působí relaxačně. Právě ona způsobuje, že místnosti osvětlené lampami tohoto druhu povzbuzují k uklidnění a dobré náladě. Filamenty nejsou zdrojem UV a IR záření, proto je jejich světlo zcela bezpečné pro oči. Zároveň diody COB zajišťují dojem příjemného světla s vysokým součinitelem prezentace barev. 

Za šesté – perfektní k vytváření požadované nálady.

Filamenty nemají sobě rovné při vytváření v interiéru příjemné atmosféry, proto se dokonale hodí do klubů, restaurací, hostinců, kaváren, relaxačních zón, ale také do domácnosti. Nejlépe se hodí k modernímu nebo k industriálnímu stylu interiéru. 

 

Filamenty z naší nabídky to je skoro dvacet modelů žárovek se závitem E27 a se stínidly různých tvarů a barev.

 


 

Podívejte se na kompletní nabídku: