ZASLUZONY_EXPORT_AREK.jpg
Společnost LED-POL oceněná medaili „Za zásluhy o export“

Společnost LED-POL obdržela čestnou medaili „Za zásluhy o export“ - prestižní ocenění, udělované za vynikající úspěchy v oblasti exportu. Medaile byly uděleny 5. prosince 2019 během 17. kongresu polských exportérů ve Varšavě.

Medaile, udělovaná porotou Národního sdružení exportérů Polské republiky, je přiznávaná organizacím a jednotlivcům, kteří působí v zájmu rozvoje polského exportu a ochrany ekonomických zájmů podnikatelů zabývajících se zahraničním obchodem.

- Toto ocenění potvrzuje, že byla zaznamenána a doceněna naše exportní činnost - říká Dorota Patora, předsedkyně představenstva společnosti LED-POL. - Považujeme ji za zásadní pro rozvoj naší společnosti a vynakládáme veškeré úsilí, abychom zajistili dostupnost a ocenění našich výrobků na zahraničních trzích. Naše exportní aktivity zaměřujeme na zhruba tucet středoevropských a jihoevropských trhů - od České republiky, přes Slovensko a Maďarsko, po Portugalsko a Chorvatsko.


Medaili „Za zásluhy o export“ z rukou předsedy Asociace polských exportérů Mieczysława Twaroga převzal Arkadiusz Trzaskalik, obchodní ředitel LED-POL pro region České republiky, Slovenska a Maďarska.